Festival cu zgomot la Jucu

Festival cu zgomot la Jucu
Weekend de senzaţie pentru pasionaţii camioane şi motociclete la Cluj. Comuna Jucu a găzduit prima editie T-Festival, Festivalul International al Transportatorilor.

T-Festival este o premieră pentru Cluj și pentru România, iar organizatorii speră să transforme evenimentul într-o tradiție. Pe acorduri de muzică rock, la festival s-au intâlnit cei mai importanți producători de camioane și semiremorci, cei mai activi dealeri și importatori de motociclete și echipamente, dar și pasionații de camioane sau motociclete.

"E prima ediție, s-a muncit cot la cot cu oameni din Bucuresti și oameni din Cluj, am adus după cum vedeți, motocicliștii și tiriștii împreună, e pentru prima oară când într-un festival de genul acesta se întalnesc față în față, i-am și aranjat în acest fel, s-au legat deja prietenii, colaborări. Am avut concursuri, s-au dat premii, și nu in ultimul rând am avut doua seri de rock, în care trupe legendare au încântat publicul" a declarat Tudor Runcanu, organizator al festivalului.

Pasionații care au ajuns la festivalul din acest weekend au admirat cele mai frumoase camioane și motociclete din Romania. Expozanții T Festival au participat și la un concurs, iar cel mai frumos camion a fost premiat. Camionul american, senzatia festivalului, a reușit să adune trei premii la Jucu.

"Am depus toate eforturile pentru a va încânta cu această mașină, am prezentat-o publicului larg aici la T-Festival și credem că au ramas placut impresionați. Am ales să participăm la festival pentru ca am vrut să arătăm mașina la cât mai multă lume, sa o popularizam. Avem mașina de un an de zile, iar până în prezent am mai participat și la alte concursuri. Aici, la Jucu, am reușit sa obținem trei premii" a declarat echipa câștigătoare.

Clujenii au fost încântați să participe la festival și au admirat exponatele, iar copiii au fost impresionați de camioanele uriașe.

"E super tot, mai ales camionul asta american, deosebit! dar toate camioanele sunt moderne, frumoase, îmi plac", declară unul din vizitatori.

Alți pasionați ai motoarelor și a adrenalinei și-au adus la Jucu întreaga familie. "E foarte, foarte fain, am fost si ieri cu motocicleta, am venit azi cu familia si copiii, e frumos, imi place ideea festivalului."

În cele 3 zile dedicate evenimentului, peste 10.000 de clujeni au trecut poarta festivalului de la Jucu. Costurile estimative pentru eveniment se ridică la peste 150.000 de euro.

Comenteaza