Festival de ciocolată pentru micuţii iubitori de dulciuri. Premiul cel mare, o şedinţă foto

Festival de ciocolată pentru micuţii iubitori de dulciuri. Premiul cel mare, o şedinţă foto
În ajunul Zilei Copilului va avea loc prima ediţie a festivalului "Choco Junior", al cărui scop este promovarea consumului de ciocolată adevărată şi de dulciuri sănătoase în rândul copiilor.

Duminică, între orele 14:30 şi 18:00, copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani sunt aşteptaţi alături de părinţi la restaurantul din vecinătatea lacului Chios pentru patru reprize de distracţie cu ciocolată.

Micuţii vor fi dotaţi cu şorţuleţe şi mănuşi de cofetar şi se vor transforma, preţ de câteva minute, în ucenicii maeştrilor ciocolatei. Ei vor putea să lucreze ciocolata, să o modeleze, să se joace cu ea, dar şi să înveţe lucruri noi despre cum se fac bomboanele ori figurinele de ciocolată.

Mai mult, participanţii vor putea să se înscrie la un concurs desfăşurat pe două categorii de vârstă. Copiii sub şase ani vor realiza prăjituri din plastilină, iar cei peste această vârstă vor desena şi colora pe o coală albă un tort. Cei mai iscusiţi artişti vor câştiga prăjituri şi tortuleţe.

De asemenea, în cadrul evenimentului va fi organizată o tombolă la care vor participa toţi micuţii care aduc o fotografie cu un tort aniversar fabricat de cofetăria organizatoare, câştigătorul marelui premiu urmând să primească un tort şi o şedinţă foto într-un studio profesional.  

Comenteaza