Festival de cultură japoneză în aprilie la Cluj

Festival de cultură japoneză în aprilie la Cluj
Primul festival de cultură japoneză din Transilvania, Japan Play Transylvania, e organizat la Cluj, de Asociaţia culturală Kesenai, în colaborare cu Organizaţia studenţilor de la Universitatea Tehnică (OSUT) şi Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN).

Festivalul, aflat la prima ediţie,  se va desfăşura în 28 şi 29 aprilie la Cluj-Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor şi la Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor.

Astfel, Turnul Croitorilor va găzdui pe perioada celor două zile de festival o serie de expoziţii şi demonstraţii culinare, de arte marţiale, origami, ikebana, dansuri, vestimentaţie tradiţională niponă, caligrafie, precum şi activităţi pentru copii - jocuri, teatru de păpuşi şi basme japoneze. Accesul în această locaţie va fi gratuit.

Totodată, la Casa de Cultură a Studenţilor, tinerii pasionaţi de cultura modernă pop a Japoniei, dar şi toţi cei care vor să o descopere, sunt invitaţi să participe la ateliere de origami, kirigami, clame personalizate, light graffiti, desen digital şi altele. Accesul la Casa de Cultură a Studenţilor se va face pe bază de bilet.

Etichete
Comenteaza