Festival de multiculturalism la Cluj. Vezi unde poţi urmări show-ul

Festival de multiculturalism la Cluj. Vezi unde poţi urmări show-ul
Spectacol de muzică şi dans folcloric din mai multe ţări, dar şi expoziţie cu fotografii, în complexul comercial din Gheorgheni, în acest weekend, la Festivalul Artelor şi Multiculturalismului Cluj-Napoca.

 

Festivalul include o expoziţie de fotografie, dar şi un spectacol al comunităţilor etnice, de vineri până duminică, inclusiv, la intrarea principala în Iulius Mall.

 

Expoziţia de fotografie numără 40 de lucrări ale Institutului Confucius din România, Uniunii Ucrainene din România şi Asociaţiei pentru Dezvoltare Locală „Ivan Krevan" din Maramureş.

Spectacolul este programat pentru duminică, între orele 15 şi 19, cu recitaluri ale grupurilor „Poleanocika" care pune în scenă o nuntă tradiţională ucraineană, „Chervona Kalyna" şi „Kolomeiky" care vor susţine recitaluri cu solişti şi instrumentişti,  şi grupul vocal evreiesc „Talmud Tora"  care susţine un alt recital.

La festival sunt aşteptaţi peste 1.500 de reprezentaţi etnici - basarabeni, ucraineni, maghiari, marocani, palestinieni, chinezi, japonei, armeni, ruşi, germani, francezi şi polonezi.

Comenteaza