Festival de sporturi gravitaţionale în Parcul Rozelor

 Festival de sporturi gravitaţionale în Parcul Rozelor
Clubul Sportiv Skateboard Transilvania va organiza în perioada 27-29 iulie festivalul de sporturi gravitaţionale Transylvanian Rippers. Evenimentul va avea loc în Skatepark Rozelor din Cluj, care va fi inaugurat pentru publicul larg odată cu acestă ocazie.

"Skatepark Rozelor este proiectul cel mai important al clubului nostru, care timp de patru ani s-a zbătut pentru realizarea lui. Este primul skatepark din ţară executat după un proiect realizat de către practicanţi ai sporturilor gravitaţionale, fiind unul dintre cele mai complexe şi bine construite. Transylvanian Rippers este cel mai mare eveniment de gen din Transilvania", au transmis organizatorii. Competiţiile din cadrul festivalului vor fi skateboarding, in-line şi BMX, în format jam-session. Juriul de la fiecare categorie va fi alcătuit din patru arbitri. La fiecare disciplină, în funcţie de numărul de concurenţi înscrişi, vor fi două categorii de vârstă, youngsters (până la 16 ani) şi rippers. Ultimii se vor lupta pentru trofeul „The Ripper", primele trei locuri de la fiecare categorie fiind recompensate.

Evenimentul se va desfăşura pe durata a trei zile: calificări, finale şi best trick. Pe lângă cei mai buni competitori din ţară şi-au confirmat prezenţa şi concurenţi din statele vecine. Ambianţa sonoră va fi asigurată de către Marwan Dua, Jaheyo, Indjstione, Electroclown, Chu the Jhu, Nerub, Raw Mellow, TorsoBooking şi NDJ, şi va fi completat de un concert-party în clubul La Gazette, în seara finalelor. De asemenea, vor avea loc demonstraţii de graffiti.

(D.E.)

 

Etichete
Comenteaza