Video Festivalul de manele de la Cluj, ziua a doua / „Regele” Guță: „Azi voi fi la Cămărașu. Eu deja sunt activat. Am ceva la bord”

Festivalul de manele de la Cluj, ziua a doua / „Regele” Guță: „Azi voi fi la Cămărașu. Eu deja sunt activat. Am ceva la bord”
| Foto: captură video

Cântărețul Nicolae Guță, autoproclamatul rege al manelelor, a transmis un mesaj prin care îi asigură pe fanii săi că va veni și va cânta, sâmbătă seara, la festivalul de manele de la Cămărașu, județul Cluj.

Festivalul care a început vineri pare că nu s-a bucurat de un prea mare succes din partea publicului. Chiar dacă pe scenă a urcat Jador, unul dintre cei mai apreciați cântăreți ai acestui gen de muzică, oamenii nu prea s-au înghesuit, fiind mai mulți jandarmi decât plătitori de bilete.

Organizatorii au ținut să transmită un mesaj pentru cea de-a doua zi a festivalului, prin Nicolae Guță, capul de afiș al zilei de sâmbătă. 

„Nu vă faceți probleme. Astăzi (sâmbătă - n.red.) voi fi la Cămărașu, cu toată formația, și cu fiica mea Nicoleta. Vă aștept în număr cât mai mare. Am nevoie de voi cât mai mare. Vom face show. Eu deja sunt activat, adică am ceva la bord. Sunt pus pe voie bună și distracție”, a spus Guță.

Mesajul manelistului a fost postat pe pagina de Facebook a festivalului - One Festival.

Comenteaza