Festivalul Îngheţatei, săptămâna viitoare la Cluj, cu 4.000 de îngheţate gratuite

Festivalul Îngheţatei, săptămâna viitoare la Cluj, cu 4.000 de îngheţate gratuite
Festivalul Îngheţatei - ediţia a doua - are loc la Cluj, între 15 şi 19 iunie, săptămâna viitoare, în Piaţa Unirii. Se oferă 5.000 de îngheţate gratuite, doar pentru copii.

Festivalul Îngheţatei include nu doar standuri cu îngheţată, ci şi spectacole de muzică, dans şi teatru, jocuri, concursuri cu premii şi peste 5.000 de îngheţate gratuite pentru copii. "Practic, se vor distribui în şcoli vouchere emise de către toţi producătorii prezenţi la festival, iar copiii vor putea veni în Piaţa Unirii cu voucherul primit de la şcolă pentur a primi gratuit o îngheţată de la producătorul care a emis acel voucher", explică reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca. Aceştia precizează că orice cumpărător de îngheţată din festival va intra automat într-o tombolă cu premii în role, cărţi şi o bicicletă.

Prima ediţie a festivalului a avut loc anul trecut, între 28 şi 30 mai, când numărul vizitatorilor a ajuns la 30.000 în cele trei zile de eveniment. La prima ediţie numărul porţiilor de îngheţată consumate a ajuns la aproximativ 40.000.

 

Comenteaza