Festivalul Untold, sub paza poliţiştilor. 400 de agenţi mobilizaţi

Festivalul Untold, sub paza poliţiştilor. 400 de agenţi mobilizaţi
Circa 400 de poliţişti vor acţiona zilnic în perioada 30 iulie - 2 august pentru desfăşurarea în bune condiţii a festivalului Untold.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj s-au luat măsuri suplimentare pentru ca festivalul muzical să se desfăşoare fără incidente. Astfel, circa 400 de poliţişti de ordine publică, rutieră, de prevenire a criminalităţii, de investigaţii criminale, de investigare a criminalităţii economice, criminalişti, precum şi din cadrul altor structuri, sunt angrenați în activități.

Oamenii legii vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea, în timp real, a activităţilor ilicite, precum şi pentru fluidizarea traficului rutier.

În această perioadă vor fi restricţii de circulaţie în zona adiacentă desfășurării acestui eveniment. Astfel, poliţiştii recomandă participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie, semnalele şi indicaţiile agenţilor de poliţie rutieră, iar conducătorilor auto să parcheze doar în locuri special amenajate.

Poliţiştii de prevenire a criminalităţii, împreună cu reprezentanţi ai altor instituţii, au organizat puncte de informare şi vor distribui participanţilor flyere cu recomandări pentru prevenirea furturilor de bunuri personale, precum şi pentru prevenirea faptelor antisociale, în limbile română, engleză şi maghiară.

Totodată, înainte de debutul acestui festival, oamenii legii vor acţiona în zona campingurilor şi a parcărilor special amenajate, pentru desfăşurarea unor activităţi de informare în scopul prevenirii faptelor de furt, în special a celor din auto.

De asemenea, patrule mixte, formate din polițiști, jandarmi și polițiști locali, vor executa misiuni pe raza întregului municipiu pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Comenteaza