Fetiţă atacată de o haită de câini în Floreşti. Nu i-a venit în ajutor nimeni de pe stradă

Fetiţă atacată de o haită de câini în Floreşti. Nu i-a venit în ajutor nimeni de pe stradă
| Foto: Facebook

Aproape 30 de câini au fost salvați de pe străzile comunei Florești, în ultimele două luni, anunţa primarul Pivariu pe pagina sa de Facebook. Însă e nevoie de cineva care să îi salveze şi pe floreşteni de câinii care umblă în haite.

Primarul Pivariu salvează câini în comuna clujeană Floreşti. Însă pe copiii din Floreşti cine îi salvează de câinii care umblă în haită? O mamă din Floreşti face un apel către autorităţile din Floreşti pentru a acţiona cât mai repede pe strada Stejarului şi a-i proteja pe floreşteni de haitele de câini. Copila ei a fost muşcată în plină stradă, iar oamenii nu au intervenit pentru a-i veni în ajutor. 

"Iubesc animalele și mi-am învățat copiii să le iubească și să le protejeze. Se pare că nu e de ajuns. Dintr-o haită de câini care însoțeau un rrom azi dimineață pe Stejarului, doi au sărit pe picioarele Nectariei care mergea liniștită cu fratele ei.

Veneau de la Panemar. I-au "capsat" pielea binișor, așa că am plecat la UPU, unde i s-a făcut antitetanos și la Infecțioase pentru antirabic, pe care nu l-a mai făcut azi, pentru că la 14.00 era deja închis.

Nu e prima dată când cineva e mușcat de câini pe Stejarului. Nu e nici prima dată când nimeni de pe drum nu reacționează", este apelul mamei din comuna clujeană. 

Acum câteva zile chiar şi strada Stejarului figura pe lista primarului Pivariu cu zonele din care s-au preluat câinii fără stăpân. "Reamintim cetăţenilor că pot face sesizări despre câinii comunitari la numărul de telefon: 0746 262 282 şi ȋi rugăm să furnizeze informaţii cât mai complete ȋnsoţite de poze/video şi număr de contact pentru a facilita identificarea câinilor”, a transmis Pivariu pe pagina sa de Facebook.

Şi alţi locuitori din Floreşti se plâng de câinii care au devenit tot mai agresivi: "De ceva vreme câinii aceia au devenit agresivi şi s-au şi înmulţit. Trebuie făcută o sesizare la primărie", "Îmi pare rău! Şi eu am fost mușcată de un câine, tot pe Stejarului, în ianuarie", "Exact aceeaşi poveste, stând în staţie la Panemar, aceiaşi câini au sărit să mă atace fără să îi provoc în vreun fel. Am avut "noroc" că am fugit în Panemar. Eram însărcinată în 26 săptămâni, am făcut un atac de panică, am ajuns la UPU, aceeaşi poveste cu antirabicul, doar că pe mine m-au trimis de la un spital la altul ca să aflu într-un final că doar a doua zi pot să îl fac".  

Citeşte şi: Aproape 30 de câini au fost salvați de pe străzile comunei Florești, în ultimele două luni

Comenteaza