Fetiţă lovită de o maşină de poliţie VIDEO

Fetiţă lovită de o maşină de poliţie VIDEO
În jurul orei 7.30, o fetiţă de 9 ani a fost lovită de o maşină de Poliţie de la Secţia 2 din Cluj-Napoca.

Accidentul a avut loc pe strada Constanţa. Fetiţa mergea la şcoală fiind elevă la liceul Nicolae Bălcescu, situat pe strada respectivă.

Din primele informaţii, surse din cadrul Poliţei Rutiere spun că fetiţa a traversat neregulamentar strada; cu toate acestea la faţa locului un şef din Poliţie a devenit agresiv când cineva a vrut să filmeze cele întmplate, spun sursele noastre.

Fata a fost transportată la UPU, pentru îngrijiori medicale.

UPDATE: Un martor ocular ne-a relatat că mama a oprit maşina în drum pentru a lăsa fetiţa la şcoală. "Fetiţa s-a dat jos din autoturism şi a trecut strada prin faţa acesteia. Din sens opus venea o maşină de poliţie care a lovit-o din plin". Conform medicilor, fetiţa are mai multe contuzii şi o fractură la femur şi a fost transportată la spitalul de Neurochirurgie, pentru un RMN.

Mama fetiţei, Nadia Mike, recunoaşte că fata a trecut prin loc nepermis dar spune că putea scăpa mult mai uşor, dacă maşina poliţiei ar fi oprit imediat ce a lovit-o. "Au luat-o pe capotă, după care fetiţa a căzut sub maşină şi au mai mers câţiva metri. Au târât-o efectiv sub ochii mei. Noroc că drumul este în lucru, astfel că distanţa între carosabil şi maşină este mai mare".

Vezi mai jos ce a declarat mama fetiţiei, pentru PROVINCIANEWS.ro.

 

 

Comenteaza