Mici antreprenori! Cine sunt fetițele care plimbă câini în Florești-Cluj. Ideea lor, virală pe Facebook

Mici antreprenori! Cine sunt fetițele care plimbă câini în Florești-Cluj. Ideea lor, virală pe Facebook

''Țineți minte afișul de săptămâna trecută, ”Plimbăm câini”, pus în vitrina unui magazin din Florești-Cluj. Am reușit să le găsesc pe cele două fetițe și aseară am fost la ele în vizită, să ne cunoaștem'', a scris Doru Supeala pe Facebook.

Irina și Paula au fiecare zece ani, locuiesc pe strada Eroilor din Florești, la blocurile cu două etaje de la numerele 170-180 și sunt eleve în clasa a patra la școli din Mănăștur. Au doar ”Foarte Bine” la școală, sunt foarte politicoase, istețe și vorbărețe, dar mai ales curioase, curajoase și creative.

”Am văzut că am uitat să pun un i în acel afiș, îmi pare rău! Dar am făcut cred peste 40 de afișe, toate de mână, toate diferite și colorate și, când am copiat textul, mi-a scăpat, nu am fost atentă”, povestește Irina, care este creierul operațional al ”Afacerii Dulăul”, așa cum o denumește în glumă Florin, tatăl ei.

”Noi am vrut să facem afișe care să îi atragă pe oamenii care au căței, să se regăsească în mesajul nostru, să le spunem foarte clar toate informațiile despre oferta noastră, ca să aibă încredere că o să facem treabă bună”, spune Paula, cea care a conceput cea mai mare parte din texte și care pare strategul echipei.

POVESTEA INTEGRALA IN POSTAREA DE MAI JOS:

 

Comenteaza