Update Live Final de CENTENAR la Cluj. Momente importante din istoria României, prezentate prin videoproiecții, actori, muzică. Şi artificii

Final de CENTENAR la Cluj. Momente importante din istoria României, prezentate prin videoproiecții, actori, muzică. Şi artificii

Manifestările de 1 Decembrie organizate la Cluj-Napoca se încheie cu un spectacol special de Centenar în Piața Avram Iancu: momente importante din istoria României, prezentate prin videoproiecții, lumini, actori, acrobați, ansamblu folcloric cu muzică live, coloană sonoră. La final, focuri de artificii.

UPDATE, ora 20.00. Spectacol special de Centenar. 30 de minute în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca. Se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

 

 

Piața Unirii va găzdui Regalul folcloric, cu participarea unora dintre cei mai  îndrăgiți artiști ai publicului clujean: Sava Negrean Brudașcu, Aurel Tămaș, Veta Biriș, Grupul Iza, Ansamblul folcloric “Mărțișorul”, Maria Golban Șomlea, Andreea Ciupe, Ioana Stețco, Silviu Popa, Mariana Sfechiș, Maria Lobonț, Maria Marcu, Amalia Chiper, Florian Roșian, Lucia Potra, Ansamblul folcloric “Tradiții”, Ionela Moruțan, Vlăduța Lupău și Alexandru Brădățan, acompaniați de orchestra “Regal Transilvan”.

La ora 18.00 se vor aprinde luminile de sărbători. Seria de concerte din Piața Unirii va fi încheiată de trupele Holograf și Zdob și Zdub.

Piața Avram Iancu va găzdui de la ora 20.00 un eveniment remarcabil. Spectacolul special de Centenar este constituit dintr-o înșiruire de momente artistice îmbinate într-un eveniment complex, unic și emoționant, menit să aducă în fața spectatorilor un rezumat aparte din istoria României și cele mai importante momente din istoria Clujului, care vor fi prezentate într-o manieră actuală și captivantă.   artificii, toate se vor contopi într-un singur spectacol senzorial care va spune povestea românilor, a clujenilor.

De 1 Decembrie, intrarea la patinoarul din Piaţa Unirii va  fi gratuită, după următorul program:  14.00-15.30, 16.30-18.30, 19.00-21.30.

Piața Unirii

13.00 - 19.00 - Regal folcloric

18.00 - Aprinderea luminilor de Sărbători

19.05 - Concert Holograf

20.30 - Concert Zdob și Zdub

Piața Avram Iancu

20:00 - Spectacol special de Centenar: sunet, lumini, videoproiecții și focuri de artificii

Cinema Florin Piersic

18.00 - Proiecție film documentar - “Marea Unire, România la 100 de ani” - o producție AGERPRES

21.00 - Centenarul filmului românesc - Moromeții 2

Comenteaza