"Finală de Champions League" pe Cluj Arena. Armin van Buuren promite un show de neuitat

"Finală de Champions League" pe Cluj Arena. Armin van Buuren promite un show de neuitat

DJ-ul olandez Armin van Buuren va susţine, vineri noapte, pe scena principală a festivalului UNTOLD, un spectacol unic, care nu va mai fi prezentat nicăieri în altă parte. Artistul spune că acesta este darul lui către publicul din România și că show-ul este ca o finală de Champions League pentru el.

Armin van Buuren a declarat, vineri, la Cluj-Napoca, într-o conferinţă de presă, că nu ştie cât va dura show-ul de la Untold şi că totul depinde de cum va reacţiona publicul.

„Va fi un show special, cu elemente live, un show unic, pe care îl fac o singură dată, nu îl mai fac nicăieri în altă parte. Am adus o serie de artişti cu mine şi invitaţi surpriză, mă rog să fie vreme bună. Este darul meu pentru români. (...) Sunt fericit că cei de la Untold mi-au pus scena la dispoziţie pentru un astfel de spectacol special. Nu ştiu cât va dura, totul va depinde de public, mă simt aproape de publicul de aici, de oameni, mai mult decât în alte ţări. Ceea ce îmi doresc din punct de vedere profesional este să pun muzică pentru oameni, va fi muzică veche, muzică nouă”, a spus Armin van Buuren.

Acesta a subliniat că pentru a capta atenţia publicului timp de câteva ore trebuie să vină cu ceva deosebit şi că nu vrea să intre în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung spectacol, fiind vorba doar despre legătura cu publicul său.

„Show-ul de vineri noapte este ca o finală de Champions League pentru mine. Este o onoare pentru mine că m-au lăsat să vin la Untold cu acest show special, este o presiune extraordinară pe umerii mei”, a mai spus artistul olandez.

Armin van Buuren va urca, vineri noaptea, pe scena principală a festivalului clujean, unde va susţine un show special, numit „Armin Untold”.

La ediţia din 2018 a Untold, DJ-ul olandez a mixat aproape 8 ore.

Comenteaza