Firma din Cluj, care s-a folosit de crima din Caracal ca să-și vândă produsele, a recunoscut tot. Internauții nu iartă

Firma din Cluj, care s-a folosit de crima din Caracal ca să-și vândă produsele, a recunoscut tot. Internauții nu iartă

Firma din Cluj, care s-a folosit de crima din Caracal ca să-și vândă produsele, și-a recunoscut greșeala și și-a cerut scuze, însă internauții "o ard" în comentarii. 

Firma a trimis un newsletter, cu un mesaj revoltător. Acesta a ajuns pe rețelele de socializare, unde a stârnit un val de furie din partea internauților. Nici scuzele nu au ajutat.

"Ne cerem scuze pentru emailul cu subiectul nepotrivit. A fost o greseseala. Nu am vrut in nici un fel sa ne asociem cu acest subiect. Emailul a fost trimis catre un segment din lista noastra, nu a fost publicat pe net in nici un fel, continutul si subiectul trebuia sa fie altul. Imediat ce am constat greseala efectuata s-a incercat oprirea lui, dar din pacate ajuns in inboxul fiecaruia nu se mai putea sterge. Va rugam sa ne intelegeti si sa considerati o greseala din partea departamentului de marketing care va fi tras la raspundere pentru acest lucru. Va multumim!", se arată într-un mesaj pe Facebook, care a strânz deja zeci de comentarii furioase. 

Firma din Cluj, care s-a folosit de crima din Caracal ca să-și vândă produsele, a recunoscut tot 

"Nu acceptam scuzele si rugam potentialii cumparatori sa se delimiteze de la a achizitiona produse de la o entitate care ia in deradere un subiect atat de grav ca acesta. Contabilitate, marketing, femeia de serviciu, cainele de paza, nu ne intereseaza cine a facut asta".

"Sa va fie rusine! Nu aveti pic, pic de decenta!!!!"

"Ce greseala, bai baieti? Ati stat si v-ati gandit cum sa scoateti niste bani in plus, v-ati apucat sa scrieti un mesaj, ati intrat in platforma, ati deschis un newsletter nou, ati pus textul acolo, ati selectat lista de destinatari, ati dat send... "

"Inchideti magazinul cel putin o saptamana.. cu scuze si vorbe nu mai rezolvi nimic! Nu aveti ce sa scrieti ca sa spalati ce ati facut.."

"Sunteti niste mizerii. Uite aici print-ul. Sper sa nu dispara vreodata".

Comenteaza