Firmă din Cluj, "uşurată" de proprii angajaţi. Vezi ce metodă au folosit

Firmă din Cluj,
Două persoane sunt cercetate pentru delapidare, după ce au "uşurat" firma la care erau angajaţi de peste 30.000 de lei.

O firmă de transporturi din Cluj-Napoca a fost fraudată de 33.000 de lei, chiar de către angajaţii acesteia, care, timp de trei luni, şi-au însuşit cardurile de alimentare cu combustibil. 

"În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, în perioada septembrie- noiembrie 2013, o femeie de 40 de ani, din comuna Gilău, şi-ar fi însuşit şi folosit, în interes personal, cardurile de alimentare cu combustibil ale unei societăţi comerciale. Aceasta deţinea calitatea de coordonator şi gestionar în cadrul unui agent economic din Cluj-Napoca, care avea ca obiect principal de activitate transporturile. Femeia de 40 de ani a fost sprijinită în activitatea infracţională, prin care a produs un prejudiciu de aproximativ 33.000 de lei, de un alt angajat, un bărbat de 43 de ani, din municipiul Cluj-Napoca", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie (IPJ) Cluj.

Poliţişti din cadrul I.P.J. Cluj - Serviciul de Investigare a Fraudelor au început urmărirea penală faţă de femeia de 40 de ani, pentru comiterea infracţiunii de „delapidare", faptă prevăzută de Codul penal, iar faţă de bărbatul de 43 de ani, pentru complicitate la săvârşirea aceleiaşi infracţiuni.

 

Comenteaza