Firmă uşurată de propriul angajat. Vezi cum a procedat

Firmă uşurată de propriul angajat. Vezi cum a procedat
Un bărbat este cercetat de poliţişti pentru delapidarea unei sume de bani de la firma la care era angajat ca şofer şi gestionar.

Infractorul, în vârstă de 40 de ani, din comuna Mărişel, a fost pus sub urmărire penală de poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Acesta este bănuit de sustragerea şi folosirea în interes personal a 4.000 de euro, de la o firmă cu sediul în Cluj-Napoca.

"În fapt, în calitate de gestionar şi conducător auto al unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca, bărbatul ar fi încasat contravaloarea unor servicii de transport de la un agent economic din Craiova şi nu i-ar fi predat administratorului societăţii", au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „delapidare", faptă prevăzută de Codul penal, acestea fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

 

 

 

Comenteaza