Fiul fostului ministru Ioan Avram Mureşan a fost înmormântat în cimitirul “Dealul Florilor” din Baia Mare FOTO/VIDEO

Fiul fostului ministru Ioan Avram Mureşan a fost înmormântat în cimitirul “Dealul Florilor” din Baia Mare FOTO/VIDEO
Ioan Avram Mureşan a fost prezent astăzi la înmormântarea fiului său, Dan Mureşan. Acesta a fost înmormântat în cimitirul “Dealul Florilor” din Baia Mare.

Trupul neînsufleţit al fiului fostului ministru al Agriculturii, Ioan Avram Mureşan a fost depus în jurul orei 13 în interiorul Bisericii "Sfântul Anton" din Baia Mare. Slujba a fost oficiată de un sobor de preoţi, printre care s-au aflat preotul greco-catolic Simion Mesaroş, cardinalul Lucian Mureşan, dar şi episcopul greco-catolic al Maramureşului, Vasile Bizău. Sute de apropiaţi, rude, prieteni sau doar oameni curioşi au asistat la slujbă.

Printre cei care au participat la înmormântarea lui Dan Mureşan s-au numărat primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, fostul primar Cristian Anghel, dar şi fostul premier al României, Victor Ciorbea.

La finalul slujbei, în jurul orei 14:30, cortegiul funerar a plecat spre cimitirul "Dealul Florilor" din Baia Mare, acolo unde Dan Mureşan îşi va găsi odihna veşnică.

Vă reamintim, fostul ministru Ioan Avram Mureşan a fost eliberat temporar pentru 24 de ore. În această seară, la ora 22, Ioan Avram Mureşan se va întoarce în Penitenciarul Gherla unde are de ispăşit 7 ani de închisoare pentru deturnare de fonduri.

 

 

Comenteaza