Fiul lui Uioreanu, reţinut pentru trafic de droguri VIDEO

Fiul lui Uioreanu, reţinut pentru trafic de droguri VIDEO
Fiul preşedintelui Consiliului Judeţean a fost reţinut aseară, împreună cu alţi cinci tineri. Acestia sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc. Potrivit procurorilor, tinerii vindeau canabis în mai multe licee din Cluj-Napoca.

Alexandru Uioreanu are 16 ani şi a fost reţinut de poliţiştii de la antidrog alături de alţi cinci elevi, aseară, într-un club din Cluj.

"Cât ştiu şi eu ştiţi şi dumneavoastră o să mă duc la DIICOT sîă văd despre ce este vorba. Mi-ar părea rău să fie adevărat acuzele. Sigur responsabilitatea de tată rămâne aceeaşi, poate că funcţia ce am avut-o de deputat şi preşedinte al Consiliului Judeţean m-a ţinut mai departe de el. Este un copil din prima căsătorie. Îl iubesc la fel de mult mă duc să văd ce face", a spus Horea Uioreanu.

Tutela asupra băiatului o deţine doar mama acestuia, de care preşedintele Consiliului Judeţean a divorţat în urmă cu aproximativ 10 ani. Alexandru este elev în clasa a XI-a la clasa de teatru din cadrul Liceului de Coregrafie şi Artă Dramatică. Conducerea şcolii spune că tânărul este campion la absenţe.

"Principala problemă a elevului Alex Uioreanu este absenteismul.- Deci e un copil care nu ridică probleme de alt ordin. Singurele probleme sunt absenţele. De consum de droguri aţi auzit ceva? niciodată. Pentru mine e o surpiză? Îl cunosc pe copil. Am vorbit acum 3 săptămâni", a spus Marius Loga, directorul liceului unde tânărul învaţă.

Din cauza absenţelor, Alexandru are patru situaţii neîncheiate la materii pe primul semestru şi două corigenţe, la română şi geografie. În urmă cu o săptămână, mama unei fetiţe de 10 ani a retras-o pe micuţă de la Liceul de Coregrafie pe motiv că este bătută de colege, care ar consuma droguri. Pedepsele pentru trafic de droguri de risc variază între 3 şi 15 ani de închisoare, cu posibilitatea de suspendare a executării pedepsei.

 

Comenteaza