Floreștiul petrece în plin val 5. O altă petrecere privată a fost spartă de polițiști care au aplicat amenzi usturătoare

Floreștiul petrece în plin val 5. O altă petrecere privată a fost spartă de polițiști care au aplicat amenzi usturătoare
| Foto: Getty Images

Sâmbătă seara, 5 februarie, polițiștii clujeni au spart o petrecere privată, desfășurată începând cu ora 19:00, în Florești.

„În jurul orei 19.00, desfășurarea unui alt eveniment privat a fost oprită de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești.

În urma activităților derulate, pe raza localității Florești a fost identificat un eveniment privat, fiind legitimate 16 persoane, printre acestea și organizatorul. S-a constatat faptul că față de două persoane prezente în local era dispusă măsura carantinării la domiciliu, în cazul acestora fiind întocmite două sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare de 1.500 de lei fiecare.

De asemenea, conform prevederilor s-au aplicat măsuri legale fața de restul participanților și a organizatorului respectivul eveniment privat, acesta din urmă fiind amendat cu 3.000 de lei, conform prevederilor legale ”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza