Florian Bodog, despre audierea de la DIICOT în cazul Lucan

Florian Bodog, despre audierea de la DIICOT în cazul Lucan
Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a fost audiat, în calitate de martor, joi noaptea la DIICOT în dosarul Lucan.

"În cursul zilei de ieri, am dat declarații complete, în calitate de martor, în acest dosar. Ca de fiecare dată, am răspuns favorabil demersurilor justiției și voi continua să fac același lucru ori de câte ori sunt solicitat, ca ministru dar și ca cetățean", spune ministrul Sănătății într-o postare pe Facebook.

"Deoarece există o ancheta în curs am datoria și responsabilitatea unui comportament discret, prudent și rezervat. Voi sprijini pe căi instituționale, în măsura competențelor de care dispun, aflarea adevărului în acest caz, ca și în celelalte dosare din Sănătate", a mai adăugat Florian Bodog.

Potrivit deputatului USR Emanuel Ungureanu, cel care a făcut un denunţ în dosarul medicului Lucan, Florian Bodog, actualul ministru al Sănătăţii, ar fi intervenit în timpul unui control la Institutul de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca şi că între Mihai Lucan şi Florian Bodog există o legătură de rudenie.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, și primarul Clujului, Emil Boc, ar fi trebuit să fie audiați joi dimineața la DIICOT în dosarul medicului Mihai Lucan, în calitate de martori, însă citațiile nu au ajuns la timp. Procurorul de caz a decis să reprogrameze audierile. Totuși, ministrul Sănătății a ajuns joi seara la DIICOT pentru declarații.

Comenteaza