Florian Walter a fost condus pe ultimul drum. 250 de oameni au fost prezenţi la înmormântare

Florian Walter a fost condus pe ultimul drum. 250 de oameni au fost prezenţi la înmormântare
| Foto: gsp.ro

Florin Walter a fost înmormântat sâmbătă, la cimitirul Sfânta Vineri din București. Fostul acționar al "U" Cluj, Dinamo și Petrolul a decedat duminică, 19 mai, la vârsta de 56 de ani.

La înmormântarea lui Walter au fost prezente câteva nume importante din fotbalul românesc, care i-au adus un ultim omagiu fostului om de afaceri. Potrivit Prosport, Mihai Teja, fostul antrenor al FCSB şi "U" Cluj a fost prezent la înmormântarea lui Walter. Bogdan Bălănescu (preşedintele lui Dinamo), Cristian Tănase (preşedintele Concordiei Chiajna), Ioan Mărginean (preşedintele lui Gaz Metan Mediaş), selecţionerul Cosmin Contra, dar şi fostul portar al lui Dinamo şi U Cluj, Florin Matache, se numără printre cei prezenţi astăzi la capela cimitirului Sfânta Vineri.

Florian Walter a creat Romprest, cel mai mare grup de curăţenie şi strângerea gunoiului din România. La un moment dat, AIG, unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii din lume, a deţinut un pachet de acţiuni în afacerea Romprest.

Fostul acţionar al lui "U" Cluj, Dinamo şi Petrolul, Florian Walter, în vârstă de 56 de ani, a fost menţionat într-un dosar de-al fostei procuroare DNA Mihaiela Moraru-Iorga, care l-ar fi favorizat. De altfel, el a fost audiat şi în dosarul Polaris, al lui Radu Mazăre şi Sorin Strutinsky.

Comenteaza