Fluier de start la Swimathon 2018. Donează pentru 10 cauze nobile

Fluier de start la Swimathon 2018. Donează pentru 10 cauze nobile
| Foto: Swimathon

Zece proiecte umanitare, un record comunitar care adună fonduri pentru a oferi 20 de burse de înot şi peste 100 de înotători, profesioniști sau amatori.

Swimathon Cluj 2018 ia startul sâmbătă, 24 noiembrie 2018, la ora 09.00, în incinta Complexului de Natație „Universitas” al Universității Babeș-Bolyai. Intrarea publicului este liberă.

Alături de Asociația Sports Culture, Fundația Comunitară Cluj provoacă comunitatea clujeană să stabilească premisele unui record comunitar, Înotatori100, care a luat între timp forma proiectului social „Învață să înoți”. Astfel, taxele de înscriere ale acestei secțiuni sunt redirecționate pentru crearea unui fond prin care instructorii Sports Culture vor oferi cursuri gratuite de înot pentru 20 de copii care nu dispun de resurse financiare suficiente

Swimathon este evenimentul care adună pasionații de înot, ong-urile cu proiecte deosebite și clujenii care sunt gata să participe la schimbare. Prin acest eveniment lansat la nivel național de Fundația Comuniatră Cluj, se creează un spațiu unde comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică în strângerea fondurilor pentru proiectele pe care le consideră relevante.

Pentru a afla poveștile proiectelor și pentru a susține eroii din bazin sau de pe uscat intră pe platforma nostră, swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro, unde poți afla mai multe despre proiecte, dar și cum poți să donezi.

Fundația Comunitară Cluj mobilizează resurse din comunitate și le utilizează pentru a susține persoanele, grupurile de inițiativă și organizațiile care produc schimbare socială pozitivă, contribuind la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor dintr-o anumită zonă geografică specifică, începând cu anul 2008. Pe parcursul anilor, Fundația a dezvoltat în Cluj-Napoca mai multe proiecte (parte din ele preluate și la nivel național): SWIMATHON Cluj, Cercul de Donatori Cluj, Științescu Cluj, Com’On, Grădina verde de la Grădi, Youth Bank Cluj și altele. Proiectele au contribuit la creșterea capacității comunității de a adresa, de a rezolva prin ea și pentru ea, o parte dintre provocările cu care se confruntă.

 

 

Comenteaza