Foto Foarte mișto! Tinerii care au predat o lecție de bun simţ celor care aruncă gunoaie pe jos

Foarte mișto! Tinerii care au predat o lecție de bun simţ celor care aruncă gunoaie pe jos
| Foto: gherlainfo.ro

Un grup de adolescenţi din Gherla le-a predat oamenilor mai în vârstă o lecţie şi au strâns gunoaiele de pe peronul staţiei gării din localitate.

Sâmbătă la orele amiezii, un grup de adolescenți a apărut pe peronul gării din Gherla. Tinerii, echipați cu saci și mânuși, au început să strângă de pe jos, de printre șine, mizeriile lăsate de trecătorii mai puțin civilizați. L-au luat prin surprindere chiar și pe șeful gării, care n-a înțeles la început ce se petrece. A rămas impresionat când a aflat, relatează gherlainfo.ro.

„Știam că azi este ceva campanie de ecologizare la nivel mondial și am zis să participăm și noi. Suntem toți elevi la liceul Petru Maior, în clasa a XI-a și a XII-a și ne-am dat întâlnire la gară, cu intenția de a merge sus pe deal. Dar când am văzut ce gunoaie sunt aici, am început să le strângem. Așa am adunat șapte saci într-o  singură oră. Alți colegi de-ai noștri au urcat pe deal, la cărămidărie și fac curat acolo, iar de aici mergem toți în poieniță, să strângem și din livadă”, a explicat o participantă la acțiune.

„Am organizat cu o zi înainte un eveniment pe Facebook, dar din păcate ne-am adunat doar șase persoane. Oricum, deja se vede diferența pe unde am trecut”, au povestit tinerii.

 

Comenteaza