Breaking news Exclusiv FOCAR de COVID la Primăria Apahida. 41 de cazuri pozitive

FOCAR de COVID la Primăria Apahida. 41 de cazuri pozitive

La o săptămână după ce edilul Grigore Fati și alți doi angajați au fost confirmați pozitiv, numărul de cazuri a explodat în Primăria Apahida.

Primarul Grigore Fati și doi angajați s-au infectat săptămâna trecută cu noul coronavirus și se află de atunci în izolare. Edilul a solicitat ca toți angajații din Primăria Apahida să fie testați, iar rezultatele au sopsit în urmă cu puțin timp.

Din 95 de teste efectuate, 41 au fost pozitive.

"Având în vedere focarul, creșa din Apahida se închide începând de joi, De asemenea, se închide Gospodăria Comunală, iar accesul în sediul primăriei va fi interzis", a declarat primarul Grigore Fati pentru ZIUA de CLUJ.

O firmă specializată va dezinfectat, timp de trei zile, toate spațiile, iar angajații vor lucra de acasă

"Primăria va funcționa online în următoarele zile", a mai precizat edilul comunei, care a anunțat că va funcționa doar serviciul de eliberare a certificatelor de deces.

Creșa "Voinicel", închisă

"Începând de mâine, 19 noiembrie 2020, Creșa “Voinicel” din Apahida este închisă pentru o perioadă de două săptămâni. Din cauza mai multor cazuri confirmate de COVID-19 în rândul personalului creșei, am decis suspendarea activității și dezinfectarea tuturor spațiilor interioare. Vom anunța din timp data de redeschidere a creșei", a precizat, pe Faceook, primarul Grigore Fati.

Comenteaza