News alert Focarul de la Sălicea se extinde: au apărut trei cazuri noi de COVID-19. Printre infectaţi, un copil

Focarul de la Sălicea se extinde: au apărut trei cazuri noi de COVID-19. Printre infectaţi,  un copil

În satul Sălicea, comuna Ciurila, au fost depistate la începutul săptămânii trei persoane infectate cu noul coronavirus. Primarul comunei Ciurila, Cristinel Popa a anunţat aseară că au fost depistate încă trei cazuri de COVID-19: două persoane în vârstă și un copil. 

Cele trei persoane testate pozitiv la începutul săptămânii au fost internate, iar familiile acestora se aflau în autoizolare. Primarul comunei Ciurila, Cristinel Popa, a făcut la momentul respectiv un îndemn la calm și i-a sfătuit pe locuitorii comunei să respecte măsurile impuse.

Aseară, primarul Cristinel Popa a anunţat pe pagina sa de socializare faptul că au fost testate pozitiv la COVID-19 încă trei persoane din Sălicea: "Din păcate, am fost sesizat cu privire la apariția unor trei cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19, în satul Sălicea. Printre acestea se numără două persoane în vârstă și un copil.

Cei trei sunt sub asistență medicală, iar familiile acestora se află în autoizolare sub atenta observație a poliției, precum și a DSP Cluj.

Recomand ferm ca fiecare dintre noi să ne protejăm intens, respectând toate recomandările specialiștilor și să evităm pe cât de mult posibil contactul cu alte persoane.

Am încredere că cetățenii comunei noastre vor trata această situație cu maximă responsabilitate și că vom reuși să trecem cu bine peste aceste vremuri grele!".

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza