Forțată să depună jurământ la biserică, după ce a fost bătută-n propria casă

Forțată să depună jurământ la biserică, după ce a fost bătută-n propria casă

Un bărbat a fost reținut de polițiștii clujeni după ce a intrat cu forța în locuința unei femei, a bătut-o și a forțat-o să depună un jurământ la o biserică.

Poliţiştii au fost sesizaţi, marți, 2 iulie 2019, de către o femeie de 31 de ani din Dej, despre faptul că la data de 1 iulie 2019, a fost victima unei agresiuni comise asupra sa de către un bărbat de 33 de ani, din Gherla.

"În fapt, luni, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla la domiciliul său din municipiul Dej, în locuinţă ar fi pătruns bărbatul care a început să o lovească în mod repetat cu pumnii, să o ameninţe cu moartea şi apoi a condus-o cu forţa la o biserică aflată în apropierea locuinţei, unde a obligat-o să depună un jurământ", transmite IPJ Cluj.

Conform polițiștilor, cele sesizate s-au confirmat, iar bărbatul a fost identificat la data de 2 iulie. Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, ulterior, la expirarea acesteia fiind prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Dej, care, în urma probatoriului administrat în cauză, au dispus arestarea sa pentru 30 de zile.

Polițiștii efectuează, în acest caz, cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comenteaza