Fost lider al PSD Cluj, implicat într-un grav accident rutier! Două persoane au ajuns la spital

Fost lider al PSD Cluj, implicat într-un grav accident rutier! Două persoane au ajuns la spital
| Foto: Facebook.com/Gheorghe Simon

Deputatul social-democrat Gheorghe Șimon, fost președinte interimar al PSD Cluj, a fost implicat într-un accident rutier grav în județul Maramureş.

Evenimentul rutier produs pe DJ 186, pe raza localității Strâmtura, a avut loc în cursul zilei de marți, 18 iulie 2023.

Potrivit vasiledale.ro, un autoturism condus de un bărbat din Brăila a fost acroșat de autoturismul Mercedes condus de deputatul PSD Gheorghe Șimon, din Vișeu de Sus. Se pare că parlamentarul ar fi pătruns pe contrasens din motive deocamdată neelucidate.

În urma impactului, mașina condusă de brăilean a fost proiectată pe partea opusă a sensului de mers, răsturnându-se pe plafon. Autoturismul de lux condus de deputatul social-democrat a distrus un gard oprindu-se în curtea unui localnic.

Au rezultat două victime: o femeie în vârstă de 52 ani și o femeie de 21 ani, ambele din Brăila. Pe numele deputatului PSD s-a deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Mai multe detalii AICI.

Amintim, Gheorghe Șimon a fost, pentru o scurtă perioadă de timp, în anul 2020, lider interimar al organizației județene a PSD Cluj.

Comenteaza