Fost manager interimar la Infecţioase Cluj, găsit în incompatibilitate de ANI

Fost manager interimar la Infecţioase Cluj, găsit în incompatibilitate de ANI

Simonica Ignat,  fost Șef birou RUNOS şi fost Manager interimar al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj, a fost găsită în stare de incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate (ANI).

În perioada 20 octombrie 2017 - 17 octombrie  2018, a exercitat simultan funcția de Manager interimar al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj Napoca și calitatea de membru al consiliului director la C.A.R. Optim IFN Cluj.

Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 178, alin. (1), lit. a) și art. 178, alin. (4) din Legea nr. 95/2006, potrivit căruia „(1) Funcția de manager persoană fizică este incompatibilă cu: a) exercitarea oricăror altor funcții salarizate, nesalarizate sau/și indemnizate, cu excepția funcțiilor sau activităților în domeniul medical în aceeași unitate sanitară, a activităților didactice, de cercetare științifică și de creație literar-artistică, cu respectarea prevederilor lit. b) și alin. (6);  [...] g) exercitarea funcției de membru în organele de conducere, administrare și control în societățile reglementate de Legea nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare; "

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

Comenteaza