Fosta interpretă de la Camuflaj face senzaţie la Vocea României VIDEO

Fosta interpretă de la Camuflaj face senzaţie la Vocea României VIDEO
Fely Donose, fostă colaboratore a trupei Camuflaj, înfiinţată la Cluj, a fost una din vedetele primei ediţii live a emisiunii „Vocea României".

">

Tânăra a interpretat piesa „Set Fire to the Rain", impresionând juriul. Marius Moga, din echipa căruia face parte interpreta a fost nevoit să aleagă între Fely Donose şi Maria Mirabela Cişmaru. După ce le-a asigurat pe ambele concurente că vor avea apariţii muzicale şi în viitor, producătorul muzical a opt pentru Fely: „Este o voce foarte bună, pe care eu mizez la Vocea României", a precizat Moga.

Fely Donose s-a lansat în muzică la Cluj, unde a venit pentru a-şi urma visul de a cânta, pornind de jos, după ce a văzut un anunţ prin care aici se căuta solist pentru nunţi. Ulterior a colaborat cu trupa clujeană Camuflaj - ai cărei membrii s-au mutat între timp la Bucureşti, de unde a fost contactată şi de de Grasu XXL şi de Puya, alături de care a participa la proiecte muzicale. De când a plecat de acasă, tânăra a urmat un singur drum: muzica.

Ea a fost admisă în faza următoare a competiţiei de la „Vocea României", alături de Silviu Paşca şi de Loredana Ciobotaru, din echipa Smiley, Ciprian Teodorescu şi Ana Maria Alexie, din echipa Loredana, Vlad Simon şi Dalma Kovacs, din echipa Horia Brenciu, respectiv Vizi Imre, din echipa Marius Moga.

Câte alţi trei concurenţi din fiecare echipă care vor participa la următoarea ediţie live a „Vocii României" vor concura în cadrul emisiunii care se va desfăşura pe 1 decembrie.

 

Comenteaza