Foştii colegi şi prieteni ai Iuliei Plăian au transmis condoleanţe pe Facebook

Foştii colegi şi prieteni ai Iuliei Plăian au transmis condoleanţe pe Facebook
Foştii colegi şi prieteni ai Iuliei Plăian, tânăra "de 10" care s-a sinucis aseară aruncându-se de la balconul garsonierei părinţilor săi, i-au postat tinerei mesaje de condoleanţe, pe contul de Facebook.

Printre ei se numără şi conducerea Colegiului Naţional George Coşbuc, absolvit cu brio de tănără.
"Cuvintele sunt seci şi reuşesc cu greu să transmită sentimentele de regret şi neputinţă în faţa marilor întrebări. Trăim vremuri tulburătoare, năucitoare uneori, în care dacă ne simţim depăşiţi sau uitaţi, ar trebui să nu-i uităm la rândul nostru pe cei care ne iubesc deşi nu reuşesc întotdeauna s-o arate. Şi să nu iutăm să preţuim viaţa, această sublimă, chiar dacă efemeră, victorie a spiritului asupra nefiinţei. Din păcate Iulia a cedat. Condoleanţe familiei şi să vă dea Dumnezeu puterea de a merge mai departe!", a transmis conducerea colegiului."RIP my friend!", i-a scris Karla Roberta.

"Condoleanţe familiei... stupoare şi părere de rău... este puţin spus. Sentimente amestecate... De ce... Cred că suntem toţi mişcaţi profund, speriaţi şi tulburaţi... Cuvintele rămân în continuare prea nesemnificative pentru a exprima durerea...", a transmis Cristina Del Cheshire. "Prea bună pentru lumea asta..." a scris şi Roxana Pătruţ.

Amintim, tânăra Iulia Plăian, de doar 19 ani, s-a sinucis aseară aruncându-se de la etajul 8 al unui bloc din cartierul Gheorgheni. Ea era în viaţă când la faţa locului au sosit ambulanţele, dar a decedat după două ore la Terapie Intensivă, din cauza traumatismelor suferite. Ea era printre puţinii elevi din ţară care au terminat examenul de bacalaureat cu nota 10.

Comenteaza