Fostul patron dinamovist Vasile Turcu ar fi încercat sa se sinucida

Fostul patron dinamovist Vasile Turcu ar fi încercat sa se sinucida
Omul de afaceri Vasile Turcu, fost acţionar la FC Dinamo, a fost dus în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii încearcă să îl resusciteze, surse din Poliţie declarând că acesta ar fi încercat să se sinucidă.

Omul de afaceri Vasile Turcu (62 de ani), fost acţionar la FC Dinamo, a fost dus în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii încearcă să îl resusciteze.

Surse din Poliţie spun că acesta ar fi încercat să se sinucidă prin spânzurare.
Cea care a anunţat autorităţile este soţia afaceristului. În urmă cu aproximativ o oră, Poliţia a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid.
Acesta a fost preluat de către un echipaj de salvare si transportat la spital. În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, ofiţerii Serviciului Omoruri efectuează cercetări în vederea stabilirii conditiilor în care s-a produs evenimentul", au explicat surse din Poliţia Capitalei.
Mai exact, Vasile Turcu, a fost găsit de soţia sa spânzurat în subsolul casei în care cei doi locuiesc. Femeia le-a spus anchetatorilor sosiţi la faţa locului că omul de afaceri a fost în ultima vreme deprimat fără însă să mărturisească de ce.

Potrivit medicului Bogdan Opriţa citat de news.ro, Vasile Turcu este internat pe secţia de Terapie Intensivă, în stop cardio-respirator, resuscitat.
Vasile Turcu, în vârstă de 62 de ani, avea probleme cardiace, susţin surse medicale. El a fost acţionar la Dinamo până în 2011. Atunci Turcu şi-a vândut către Nicolae Badea toate acţiunile deţinute la capitalul social al clublui de fotbal Dinamo, decizia fiind anunţată cu mult timp înainte.
„Rămân necondiţionat susţinătorul lui Dinamo şi în raporturi amicale cu toţi acţionarii clublui", declara la vremea respectivă omul de afaceri, care era şi proprietar al grupului de firme Romconstruct.
La jumătatea anului 2016 a anunţat că ar fi dispus să revină la echipa din Ştefan cel Mare.

 

 

Comenteaza