Fotografiezi o celebritate şi poţi câştiga un aparat foto la Noaptea Muzeelor

Fotografiezi o celebritate şi poţi câştiga un aparat foto la Noaptea Muzeelor
Câştigi un aparat foto digital la o competiţie organizată de Muzeul de Artă din Cluj-Napoca, cu ocazia deschiderii expoziţiei de fotografie „Henri Cartier-Bresson în... Oltenia".
">

Concursul de fotografie digitală „Fotografiază o celebritate!" este deschis fotografilor amatori, care pot trimite fotografiile la o rezoluţie cuprinsă între 3 şi 5 megapixeli pînă în 11 mai la adresa de e-mail concurs.macn(arond) yahoo.com.


Cele mai bune 12 fotografii, selectate de un juriu, vor fi imprimate pe hârtie şi expuse la Muzeul de Artă în perioada 14 mai - 12 iunie. Autorul celei mai bune fotografii câştigă un aparat foto digital, ale cărui caracteristici nu au fost specificate.


Expoziţia va fi vernisată cu ocazia Nopţii Muzeelor, în 14 mai la ora 20.


Expoziţia care va fi vernisată la Noaptea Muzeelor, „Henri Cartier-Bresson în... Oltenia", prezintă într-o serie de 50 fotografii alb-negru vizita celebrului fotograf francez Henri Cartier-Bresson în Oltenia, parte din călătoria făcută alături de Martine Franck în România, în anul 1975. Fotografiile au fost realizate într-o singură zi, în 7 mai, în Craiova, Râmnicu-Vâlcea şi în alte localităţi din Oltenia şi surprind imaginea unei Românii aflate în plin comunism.

Comenteaza