Fratele criminalului Ioan Beșa, plasat sub control judiciar la Cluj

Fratele criminalului Ioan Beșa, plasat sub control judiciar la Cluj

Melania Beşa, mama criminalului Ioan Beşa, cel care a ucis cu sânge rece un poliţist în Suceava, iar apoi s-a sinucis în arest, este păzită de jandarmi, după ce celălalt fiu al ei a ameninţat că o omoară când iese din închisoare.

Cel de-al doilea fiu a fost eliberat din închisoare în 3 septembrie 2019, însă a fost aşteptat de poliţişti la poarta Penitenciarului Gherla, conform Observator.tv. El a fost dus la audieri şi ulterior reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a ameninţat mama că o va ucide.

Alexandru Beşa a anunţat-o pe femeie că, atunci când va ieşi din închisoare, o va ucide pentru că l-a băgat după gratii. Tânărul de 26 de ani a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare după ce şi-a bătut mama pentru că nu i-a dat bani, iar apoi a agresat şi poliţiştii chemaţi de femeie.

După ce a fost reţinut, Alexandru Beşa a fost plasat sub control judiciar şi a primit domiciliu la un centru din Cluj. El nu are voie să părăsească oraşul şi să se apropie de mama sa. În prezent, Melania Beşa este păzită de un echipaj de jandarmi.

Alexandru Beşa este fratele lui Ioan Beşa, bărbatul care, pe 20 iulie 2017, l-a înjunghiat mortal pe poliţistul Sorin Vezeteu, în Gara Burdujeni, din județul Suceava. În 26 septembrie 2017, Ioan Beşa a fost găsit mort în celula sa din Penitenciarul Botoşani, unde s-a sinucis.

Comenteaza