Funeriu explică de ce bacalaureatul din 2011 a înregistrat cele mai slabe rezultate din istorie

Funeriu explică de ce bacalaureatul din 2011 a înregistrat cele mai slabe rezultate din istorie
Ministerul Educaţiei a decis să organizeze, la Bucureşti, o ceremonie de premiere a tinerilor cu mota 10 la bacalaureat, a spus Funeriu.

Daniel Funeriu a explicat eşecul de la bac. "Îi felicit pe cei 65 de elevi care au obţinut nota 10 la bacalaureat, asta demonstrează că se poate. Din acest motiv, Ministerul Educaţiei a decis să organizeze, la Bucureşti, o ceremonie de premiere a tinerilor. Cei care nu au reuşit la bacalaureat în sesiunea din iulie se vor duce din nou la exmen în toamnă. Nu mă aştept la scăderea standardelor", a spus Daniel Funeriu.

"Rezultatele de la bacalaureatul din acest an ne-a arătat că România este la răscruce. Naţiunea trebuie să aleagă dacă merge pe mâna celor oneşti sau dacă încurajează şmecheria sau superficialitatea. Am demonstrat prin fapte că angajamentul nostru este să schimbăm România. Vrem o Românie sigură pe ea. A venit momentul să schimbăm România, să schimbăm atitudini, a venit momentul să schimbăm comportamentul, să schimbăm mentalităţi fundamentate în 20 de ani de interese obscure în educaţie", a completat oficialul.

 

Etichete
Comenteaza