Funeriu va da în judecată Antena 3 pentru fals și uz de fals

Funeriu va da în judecată Antena 3 pentru fals și uz de fals
Ministrul Educației, Daniel Funeriu, a încercat să demonstreze într-o conferință de presă că Antena 3 a falsificat un act pentru a-l discredita.

Funeriu spune că va da în judecată televiziunea Antena 3 pentru fals şi uz de fals.

"Pentru a elimina absolut orice discuţuie în legătură cu BAC-ul meu, mi-am luat BAC-ul din prima sesiune cu o notă suficient de mare pentru a fi selectat într-o rută elitistă pentru studii. Ceea ce Antena 3 a făcut ieri şi azi este un fapt deosebit de grav. Un fals în acte, comis cu bună ştiinţă, prezentând public ceva ce reprezintă o calomnie. Este vorba de un fals abject care nu poate să rămână nesancţionat", a menţionat Funeriu.

Ministrul a arătat, pe un laptop personal, că în tabelul prezentat de Antena 3, există mai multe elemente care nu coincid cu actele originale. "Antena 3 a comis un fals în acte. Concluzia acestei mârşăvii este că Antena 3 falsifică realitatea, date oficiale, Antena 3 încearcă de ani de zile să falsifice România. Realitatea pentru acest post de televiziune este minciuna şi fraudarea adevărului."

De asemenea, Funeriu a precizat că va da în judecată Antena 3: "Am să dau în judecată Antena 3 pentru fals şi uz de fals. Acest fals, spus zi de zi, aduce o atingere importantă la imaginea ţării."

 

Etichete
Comenteaza