Furau lemne cu căruţa. Trei cazuri într-o singură zi în Floreşti

Furau lemne cu căruţa. Trei cazuri într-o singură zi în Floreşti
Se fură ca-n codru în Floreşti: poliţiştii au depistat ieri trei hoţi care-şi duceau prada cu căruţele.

Trei persoane au fost prinse ieri, pe parcursul după-amiezii, după ce au furat lemne şi le transportau cu căruţa. Prima dintre ele, un bărbat de 38 de ani, a fost prins în trafic pe strada Colonia de Sub Deal. Acesta transporta cu căruţa o jumătate de metru cub de material lemnos de foc, de esenţă carpen, fără să deţină documente de provenienţă pentru acesta. A fost amendat iar lemnul, în valoare de 100 de lei, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Cluj.

Cinci minute mai târziu, pe aceeaşi stradă, poliţiştii au descoperit un alt bărbat, de 47 de ani, care transporta cu căruţa 0,4 metri cubi de lemn, fără documente pentru acestea. Şi el a fost amendat, iar lemnul - confiscat şi predat Ocolului Silvic Cluj.

După-masa, la ora 17.40, un tânăr de 19 ani a fost prins în trafic pe DN1 E60 în timp ce transporta cu căruţa o cantitate de 0,3 metri cubi de lemn, esenţă foioase, fără să deţină documente de provenienţă. Şi acesta a fost amendat, iar lemnul, în valoare de 60 de lei, a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Cluj.

Comenteaza