Furt "sub acoperire" în Gheorgheni. S-au dat drept funcționari publici și li s-a deschis ușa

Furt "sub acoperire" în Gheorgheni. S-au dat drept funcționari publici și li s-a deschis ușa

Un bărbat a fost arestat preventiv, iar o femeie este cercetată după ce, prezentându-se drept funcționari publici, ar fi pătrus într-o locuință din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Oamenii legii au reținut miercuri un bărbat de 35 de ani, din Cluj–Napoca, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii din cadrul Secției 3, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Secției 7 Poliție și Secției 2 Poliție Rurală Apahida au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace de probă.

"Cel în cauză, la data de 13 mai a.c., s-ar fi deplasat, împreună cu o femeie de 24 de ani, din Cluj-Napoca, la locuința persoanei vătămate, în cartierul Gheorgheni, din Cluj – Napoca. Cei doi si-ar fi declinat calitati false, prezentanu-se drept funcionari publici, iar sub pretextul necesității măsurării locuinței, ar fi pătrus în interior. Profitând de neatenția persoanei vătămate, aceștia ar fi sustras suma de 1.300 lei",transmite IPJ Cluj.

În cauză, față de cei doi, se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. Astăzi, bărbatul a fost prezentat magistraților care au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Femeia este cercetată în stare de libertate.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza