Furtul de la USAMV Cluj. "Cadoul" făcut hoților: cheia era în seif

Furtul de la USAMV Cluj. "Cadoul" făcut hoților: cheia era în seif
Abraham Eduard (sursa foto ziaruldeiasi.ro)

Procurorii au reconstituit filmul spargerii care a avut loc, la începutul lui octombrie, la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj (USAMV). În cererea de arestare preventivă apare un detaliu interesant privind „cadoul” făcut hoţilor de un angajat neatent, care a uitat cheia în seif. 

Suspecţii în cazul spargerii de la USAMV, Abraham Eduard Sebastian şi Luca Daniel, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, conform unei hotărâri emise, joi, de Judecătoria Cluj.  În referatul cu propunerea de arestare preventivă întocmit de procurorii clujeni este descris filmul operaţiunii prin care cei doi au sustras suma de 67.053 lei şi bonuri de combustibil în valoare totală de 90.000 lei din seiful aflat în casieria universităţii: 

Surse bine informate au arătat pentru „Adevărul” că hoţii au găsit cheia în seif, astfel că nu a fost nevoie să folosească instrumentele aduse pentru a sparge casa de bani.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza