Furtună la Cluj. Subsoluri inundate în oraş şi Floreşti

Furtună la Cluj. Subsoluri inundate în oraş şi Floreşti

Șase autospeciale din cadrul ISU au acționat, joi după masă, în municipiul Cluj-Napoca și comuna Florești pentru scoaterea apei din curți și subsoluri în care s-a acumulat apă ca urmare a precipitațiilor abundente.

26 de pompieri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Cluj-Napoca au acționat cu șase autospeciale pentru a scoate apa din peste cinci subsoluri, din imobile situate străzile Nicolae Cristea, Cardinal Iuliu Hossu, Mihai Eminescu, Gruia, Clinicilor, Izlazului. De asemenea, un echipaj de pompieri a intervenit, alături de personalul din Serviciul Spații Verzi al Primăriei Cluj-Napoca și o echipă a unui furnizor de energie electrică pentru înlăturarea unui arbore căzut peste mai multe autoturisme parcate și cabluri electrice doborâte.

Evoluția situației este permanent monitorizată prin Centrul Operațional al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, iar echipele specializate pot fi mobilizate pentru a interveni, în cel mai scurt timp, în zonele unde se pot produce situații de urgență, iar evoluția fenomenelor meteorologice periculoase este permanent monitorizată prin Centrul Operațional

Comenteaza