Garaj din Mărăşti, prădat de trei hoţi în toiul nopţii

Garaj din Mărăşti, prădat de trei hoţi în toiul nopţii
Polițiștii au depistat în flagrant delict trei bărbați, la scurt timp de la săvârșirea unui furt. Aceștia au fost arestați preventiv pe o perioadă de 20 de zile.

Cei trei, care ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un garaj de pe raza municipiului Cluj-Napoca, au fost depistaţi duminică noaptea, în jurul orei 01:00, de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție.

"În fapt, la data de 10/11 octombrie, trei bărbați ar fi pătruns într-un garaj de pe strada Fabricii, de unde ar fi sustras mai multe unelte și aparatură electrică, fiind depistați în flagrant delict de către polițiști în apropierea locului faptei", precizează oamenii legii. 

Hoţii, cu vârste cuprinse între 24 și 42 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. În urma prezentării în faţa instanţei, cei trei au fost arestați preventiv pentru 20 de zile.

Poliţiştii specifică că prejudiciul, în valoare de peste 2.000 lei, a fost recuperat integral, cercetările continuând pentru documentarea întregii activități infracționale.

Comenteaza