Găsit mort în propria curte, în Livada: s-a împuşcat în cap

Găsit mort în propria curte, în Livada: s-a împuşcat în cap
Descoperire macabră în localitatea clujeană Livada. Un localnic și-a găsit vecinul mort în curte, cu un pistol alături. Bărbatul fusese dat dispărut de două săptămâni, de când nimeni nu mai știa nimic de el.

Potrivit vecinilor, Sorin Roșu încercase și în trecut să se sinucidă și presupun că și acum a recurs la un asemenea gest, doar că de data aceasta și-a dus planul până la capăt, arată someseanul.ro.

În urmă cu două săptămâni, bărbatul în vârstă de 40 de ani și-a anunțat tatăl că îl va vizita la stâna la care lucrează, dar n-a mai ajuns; a fost ultima oară când a mai dat un semn de viață. A fost găsit în această dimineaţă în curtea casei, cu un pistol lângă el.

UPDATE

Primarul din Petreştii de Jos, Ioan Pîrv, spune că bărbatul mai avea la activ câteva tentative de suicid. "Acum câţiva ani a încercat din nou, şi acum 2-3 ani la fel; cred că avea probleme psihice", spune el.
În urmă cu două săptămâni sătenii au organizat o campanie prin care au încercat să-l găsească pe bărbatul dispărut, dar acţiunea a fost sistată după o vreme, din cauza ninsorii. "S-a depus zăpada, 30 centimetri, şi nu se mai vedea nimic; dar ştiau oamenii că ceva-ceva s-a întâmplat"; spune primarul.

Etichete
Comenteaza