Gazonul de pe Cluj Arena îi îngrijorează pe oficialii de la "U". Cu o zi înainte de meciul cu Braşovul, spectacol folcloric VIDEO

Gazonul de pe Cluj Arena îi îngrijorează pe oficialii de la
Starea terenului de pe Cluj Arena îi îngrijorează pe oficialii Universităţii. După ce o parte din gazon a avut probleme la meciul de inaugurare, conducerea clubului speră ca iarba de pe stadion să îşi revină până duminică, la partida cu Braşovul.

Sâmbătă după-amiaza, Cluj Arena va fi gazda unui concert de muzică populară la care sunt aşteptaţi să participe câteva mii de clujeni. Motiv de îngrijorare pentru conducerea Universităţii Cluj, care se teme că terenul ar putea fi afectat în vederea meciului de duminică cu FC Braşov.

"Ni s-au dat asigurări că gazonul nu va fi acoperit cu nimic şi nu vor fi spectatori pe gazon. Ceea ce este un lucru bun pentru noi. Acum mergem înainte", spune directorul executiv al Universităţii Cluj, Cosmin Irimieş.

Antrenorul Ionuţ Badea spune că un gazon în stare proastă i-ar dezavantaja pe jucătorii săi.

"Echipa are nevoie de un teren de joc practicabil, un teren de joc bun. Caracteristicile noastre sunt în mare parte bazate pe latura tehnică, individuală. Cea de grup este cea din primele nouă etape. Rămâne de văzut ce vom reuşi să facem la meciul de duminică", a declarat el.

Spectacolul folcloric de pe Cluj Arena va începe sâmbătă după-amiaza la ora 14, iar o zi mai târziu aici va avea loc meciul dintre Universitatea Cluj şi FC Braşov.

Comenteaza