Gazonul de pe Cluj Arena va fi înlocuit după Untold. Și pista de atletism va fi reparată, după evaluare

Gazonul de pe Cluj Arena va fi înlocuit  după Untold. Și pista de atletism va fi reparată, după evaluare

UNTOLD așteaptă de la Cluj Arena "nota de plată" pentru a repara pista deteriorată în urma organizării festivalului de la începutul lunii septembrie.

"Dacă gazonul distrus se mai poate repara, pista de atletism, distrusa in ani de zile de UNTOLD și peticită în fiecare an, acum ar trebui schimbată de tot, ceea ce presupune cheltuieli de sute de mii de lei", transmite activistul Adrian Dohotaru. 

Pista de atletism va fi reparată pe cheltuiala UNTOLD după ce Cluj Arena va transmite organizatorului festivalului devizul privind lucrările necesare de mentenanță, a precizat pentru ZIUA de CLUJ Edy Chereji, directorul de comunicare al UNTOLD.

De asemenea, potrivit înțelegerii dintre Consiliul Județean Cluj și UNTOLD, întreaga suprafață de joc de pe Cluj Arena va fi schimbată. Compania clujeană Eco Garden Construct este cea care va instala noul gazon de pe Cluj Arena.

Potrivit informațiilor ZIUA de CLUJ, costurile de înlocuire a actualului gazon cu unul nou (din specia Poa Pratensis, cunsocută și sub denumirea de "Kentucky bluegrass") vor ajunge la 180.000 de euro, sumă care, însă, nu a fost confirmată până acum de părțile implicate în proiect.

UNTOLD a achitat CJ Cluj un tarif de închiriere de 605.833,33 lei plus TVA pentru stadion și și-a asumat să repare stricăciunile care apar la Cluj Arena în urma organizării festivalului.

Comenteaza