Gelozie în lumea artiştilor. Şi-a umplut de sânge soţia şi soacra, într-un bloc din cartierul clujean Bună Ziua

Gelozie în lumea artiştilor. Şi-a umplut de sânge soţia şi soacra, într-un bloc din cartierul clujean Bună Ziua
Victimele sunt ambele artişti plastici, iar înainte de a-l reţine pe agresor poliţia le-a păzit ore întregi apartamentul.

Adriana şi Andra, mamă şi fiică, în vârstă de 55 şi 25 de ani, sunt ambele artişti plastici: Andra a absolvit Universitatea de Artă şi Design, având la această oră în centrul Clujului un cabinet de făcut tatuaje, iar Adriana, pensionată de boală, pictează la domiciliu icoane pe sticlă, din vânzarea cărora îşi întreţine existenţa.

Ieri seară, exasperată de noua criză de gelozie a soţului ei, Marius, Andra a plecat intempestiv de acasă, luându-şi şi băieţelul în vârstă de trei ani, rodul căsniciei celor doi. N-a durat mult şi la apartamentul părinţilor săi din cartierul Bună Ziua şi-a făcut apariţia Marius, roşu de furie.

Femeile au tot sunat la poliţie, însă, din păcate, autorităţile au apărut abia după ce bărbatul a reuşit să pătrundă la ele în apartament şi să le desfiinţeze în bătaie. „Ne-a spart pur şi simplu uşa de la intrare şi ne-a făcut praf: mamei i-a rupt nasul şi i-a spart capul, fiind nevoie să i-l coasă medicii cu şapte copcii, iar pe mine m-a învineţit pe tot corpul. Ne-a lăsat într-o baltă de sânge. Apoi a fugit, iar ceva mai târziu poliţia a fost nevoită să ne păzească ore în şir casa, de teamă să nu se întoarcă din nou, până când a reuşit să-l reţină", povesteşte, încă înspăimântată, Andra.

Femeile au fost transportate de urgenţă la UPU, iar medicii, după ce le-au acordat primul ajutor, le-au trimis cu o ambulanţă la mai multe clinici clujene, pentru a fi consultate amănunţit. În acest timp, la locul faptei a sosit şi o echipă de criminalişti pentru a face măsurători şi a lua probe.

Cele două femei s-au prezentat astăzi la IML Cluj, unde medicii au consultat-o doar pe mamă, fiindcă tânăra, furată de vârtejul evenimentelor, a apucat să plece de acasă doar cu copilul în braţe şi cu hainele de pe ea, lăsându-şi actele la domiciliu. Ea spune că oricum le va recupera în cursul zilei de astăzi cu ajutorul poliţiei şi apoi mâine se va prezenta şi ea la IML pentru a obţine un certificat medico-legal.

„Acum, după acest incident, am ajuns să-mi fie frică pentru viaţa mea şi a copilului. Singura mea dorinţă e să reuşesc să divorţez şi să-mi iau copilul în custodie, să obţin interdicţie, ca să nu se mai apropie Marius de noi", adaugă femeia.

La rândul său, mama acesteia spune că din pricina nasului fracturat va fi nevoită să se oprească din lucru pentru următoarele luni, având permisiunea medicilor de a-şi folosi ochelarii doar după ce osul nazal se va reface în totalitate. Deşi poliţia s-a autosesizat în acest caz, cele două femei vor face şi ele plângere penală împotriva bărbatului violent.

Comenteaza