George Simion la Cluj, Șoșoacă la București. Protest și în Capitală împotriva măsurilor anti-COVID

George Simion la Cluj, Șoșoacă la București. Protest și în Capitală împotriva măsurilor anti-COVID
| Foto: mediafax.ro

După protestul celor de la AUR din Cluj-Napoca, un alt protest s-a desfășurat, sâmbătă, și în București. Motivul este același: măsurile luate de autorități în vederea combaterii pandemiei cu noul coronavirus.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Mai multe sute de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei din București, pentru a protesta faţă de restricţiile COVID-19. La manifestaţie este prezentă şi senatoarea Diana Şoşoacă alături de mai mulţi reprezentanţi ai Partidului Neamul Românesc, relatează Mediafax.

La faţa locului a fost improvizată o scenă pe care mai multe persoane printre care şi senatoarea Diana Şocoacă vorbesc. Protestatarii scandează împotriva Guvernului şi măsurilor menite să limiteze răspândirea coronavirului. Protestatarii au scadat: "Hoţii / Libertate/ Jos masca" Mare parte din cei prezenţi nu poartă mască şi nu respectă măsurile de distanţare. Proteste asemănătoare au loc în mai multe oraşe din ţară.

Amintim că, tot în cursul zilei de sâmbătă, un protest la care au participat peste 50 de persoane a avut loc în fața Prefecturii Cluj, organizat de membri AUR. La evenimentul denumit „Dreptate pentru România!” a fost prezent și liderul formațiunii, George Simion.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza