Ghici cine vine la uşă, la 6:30? Rupt în bătaie, în propria casă, în ziua în care a împlinit 60 de ani

Ghici cine vine la uşă, la 6:30? Rupt în bătaie, în propria casă, în ziua în care a împlinit 60 de ani
Cel care i-a oferit “cadoul” a fost un vecin beat. Credea că gazda n-a fost de partea lui într-un conflict pe care-l avusese cu cineva.

I.I. locuieşte în cartierul Bună Ziua din Cluj-Napoca şi chiar ieri (n.r. - joi, 23 iulie) a împlinit rotunda vârstă de 60 de ani. Avea - pentru acea zi - planuri mari: chef cu prietenii şi colegii de serviciu, apoi program cu familia.

Însă toate planurile i-au fost date peste cap de un vecin din cartier care i-a dat trezirea la ora 6:30 şi i-a oferit şi un "cadou" care l-a scos pe „tuşă" pentru o perioadă nedeterminată de timp: o bătaie zdravănă, administrată chiar în uşa apartamentului său.

"Mi-a sunat la uşă S.M., iar eu, de bună credinţă, i-am deschis, în ciuda orei nepotrivite pentru vizite. Era beat şi fără să spună ceva a năvălit pe mine şi - eu încă buimac fiind, de somn - mi-a administrat trei-patru capete în gură. Era supărat pe mine pentru că - în imaginaţia lui - fusesem de partea unui vecin de-al său cu care avusese o dispută pentru un loc de parcare", povesteşte acesta.

Arată mai departe că după incident s-a prezentat de urgenţă la UPU, unde medicii i-au acordat îngrijiri, trimiţându-l apoi la poliţie pentru a întocmi o plângere penală pe numele agresorului şi la IML, în vederea eliberării unui certificat medico-legal. Între timp, pe parcursul zilei de ieri, bărbatul a întocmit şi plângere penală pe numele agresorului, iar astăzi, după ce a fost consultat la IML, i s-au recomandat patru zile de îngrijiri medicale.

Însă pentru că durerile sale de cap persistau, fiindu-i afectat şi auzul, aceasta s-a prezentat la secţia ORL a unei clinici particulare, pentru consultaţii suplimentare. Apoi şi-a vizitat stomatologul, urmând ca respectivul să-i pună la loc dintele pierdut de pe urma bătăii încasate.

"Halal zi de naştere am avut, la împlinirea vârstei de 60 de ani: în loc să mă bucur de compania familiei şi prietenilor, ieri şi azi am avut parte doar de plimbări pe la spitale, poliţie, IML - şi să nu mai spun de câtă suferinţă", mai spune, cu obidă, bărbatul.

Comenteaza