Ghișee închise, miercuri, la Casa Județeană de Pensii Cluj, AJOFM și AJPIS. Grevă de AVERTISMENT

Ghișee închise, miercuri, la Casa Județeană de Pensii Cluj, AJOFM și AJPIS. Grevă de AVERTISMENT

Angajații din instituțiile Ministerului Muncii din Cluj-Napoca – AJOFM, Casa Județeană de Pensii și AJPIS – vor declanșa, miercuri, o grevă de avertisment de 2 ore între orele 8 și 10, cu încetarea lucrului, astfel că în acest interval ghișeele cu publicul vor fi închise.

Sindicaliștii de la Casa Județeană de Pensii Cluj au făcut apel la clujenii care doresc să se prezinte la sediul de pe strada George Coșbuc pentru diverse probleme sau pentru a obține ultimele bilete de tratament în stațiuni balneare să o facă după ora 10. Marți protestele s-au extins la casele locale de pensii din Turda și Dej.La  acțiuni participă și angajați de la AJOFM și AJOPIS.

Angajații din instituțiile Ministerului Muncii cer salarii și condiții de muncă decente, tratament echitabil, fără discriminare în salarizare.

În cazul în care revendicările nu le vor fi satisfăcute, angajații din instituțiile Ministerului Muncii vor declanșa greva generală în 27 noiembrie.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza