Ghiţă Munteanu şi Angela Rusu au cântat la Dej în memoria artistului Romeo Socaci FOTO/VIDEO

Ghiţă Munteanu şi Angela Rusu au cântat la Dej în memoria artistului Romeo Socaci FOTO/VIDEO
Peste 500 de dejeni au asistat la concertul umanitar de vineri seara în memoria artistului Romeo Socaci, decedat recent la doar 35 de ani.

Centrul Cultural Arta din Dej a fost plin în această după-masă, cu ocazia concertului umanitar în memoria artistului decedat Romeo Socaci. Pe scenă au urcat artiştii Vasile Coca, Ioan Dordoi, Daniel Ursu, Ramona Darha, Ciprian Picovici, Virginia Irmuş, Felix Gălan, dar şi orchestra de muzică populară din Cluj, condusă de Felician Mureşan. Capete de afiş au fost Angela Rusu şi Ghiţă Munteanu, care au reuşit să ridice mulţimea în picioare.

"Romeo Socaci a fost în primul rând prietenul meu. Nu am putut să fiu prezentă la înmormântare, dar azi am făcut tot posibilul să vin la acest spectacol de caritate. Acest caz este o tragedie. Mi-e foarte greu să vorbesc şi mi-a fost foarte greu şi pe şcenă", a spus pentru ziuadecj.ro Angela Rusu.

"În sufletul tău te bucuri că poţi să ajuţi. Chiar mă bucur că sala a fost plină şi ar trebui tot timpul să fie oamenii uniţi şi să ajute pe cei care au nevoie", a spus la finalul evenimentului, Ghiţă Munteanu.

Întregul spectacol a fost plin de emoţie. La sfârşitul serii, întreaga audienţă l-a aplaudat la scenă deschisă pe cel care a fost Romeo Socaci.

Intrarea la eveniment a costat 15 lei, iar toţi banii adunaţi vor ajunge la familia Socaci. Doritorii au putut să doneze bani în urnele special amplasate la intrarea în Centrul Cultural Arta.

Romeo Socaci a decedat la o săptămână după ce s-a electrocutat în lacul artificial de la Sântioana. Acesta avea 35 de ani, era căsătorit şi avea doi copii minori.

 

Comenteaza