Gloanțe letale, găsite în casa unui clujean. Omul le-a și folosit în propia-i curte, împușcând un animal

Gloanțe letale, găsite în casa unui clujean. Omul le-a și folosit în propia-i curte, împușcând un animal
| Foto: Arhiva

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj au efectuat verificări la domiciliul unui deținător legal de arme, ocazie cu care au găsit muniție letală.

Sâmbătă, 20 noiembrie, în baza informațiilor obținute, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Cluj au efectuat verificări la domiciliul unui deținător legal de arme, din comuna Gilău.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat faptul că bărbatul deține muniție letală pentru care nu este autorizat, verificările indicând totodată faptul că în urmă cu câteva zile acesta ar fi efectuat uz de armă letală, fără drept, în incinta gospodăriei sale, asupra unui exemplar din specia bovină.

Arma, muniția, tubul rezultat ca urmare a efectuării uzului de armă, precum și pielea aparținând exemplarului din specia bovină au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă, fără drept și uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza