Goană nebună prin Florești. Un șofer a condus pe contrasens kilometri întregi

Goană nebună prin Florești. Un șofer a condus pe contrasens kilometri întregi

Un conducător auto a rulat pe mijlocul drumului și pe contrasens câțiva kilometri din zona mall-ului Vivo până în Florești, fiind imortalizat de către un clujean. 

„A venit weeeeeekend-ul! Nea șofelache cu Audi, dacă ești beat/prost/ambele, stai naibii acasă! Tot drumul de la Vivo în Florești doar pe mijlocul drumului sau pe contrasens a mers. E tâmpit omul! Menționez că nu e vorba de șicane sau altceva, am păstrat distanță de nebun”, a transmis acesta, pe grupul Info Trafic Cluj.

"Fac drumul ăla des. Da, e îngust, nu îți ții mereu banda. Dar omul doar așa a mers 10 minute, se ferea la limită doar când mai veneau mașini din față. La un moment dat în Florești a făcut dreapta undeva, eu, stânga și l-am urmărit în oglinzi. Doar pe contrasens a mers cât l-am văzut. Pe drum normal, lat", a detaliat șoferul din spatele mașinii.

Clujenii au comentat pe același grup: „Îi este frică de partea dreapta. Din cauza ăstora se întâmplă atâtea accidente. Genul asta de șoferi nu au ce caută pe drumuri publice”, „60-80% din șoferi circulă asemenea pe acest drum. Din păcate, mai ales la curbe, majoritatea au impresia că banda de pe sensul opus e mai largă și dacă ei calcă linia cu 1 m nu e probemă.

Toți trag de volan doar când efectiv se apropie cel din față și efectiv se evita un carambol frontal dar o să se încete minte doar după un incident grav”, „Pentru cei care cred că așa e normal, sincer, nu vreau să mă întâlnesc cu voi în trafic. Nu poți anticipa cum vine cel din față și din câte se observă în aceea curbă aproape că la scos de pe carosabil pe cel din sensul opus”, au opinat alți membri ai grupului.

Comenteaza